ΝΕΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα ψηφιακά εργαλεία αξιοποιούνται σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα, καθώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών δημιουργώντας ποικίλες αναπαραστάσεις.Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, βιντεοπροβολές και ηλεκτρονικά αποθετήρια προωθείται η γνώση και εμπεδώνεται καλύτερα η νέα ύλη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου  του Εκπαιδευτηρίου μας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι μαθητές έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο και με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους κατέγραψαν όσα έμαθαν για την τέχνη της κλασικής εποχής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Περπατώντας με την Αρχιτεκτονική” οι μαθητές/τριες του Δημοτικού επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Περπάτησαν στους χώρους, παρατήρησαν την αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου, θαύμασαν την πόλη από το Παρατηρητήριο, έπαιξαν στα γηπεδάκια και απόλαυσαν μια μέρα στον ήλιο.

Happy HalloweenHappy Halloween

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό του Halloween.  Οι μαθητές είδαν βίντεο, διάβασαν σχετικά κείμενα, κατασκεύσαν τις δικές τους δημιουργίες και γέμισαν τις τσέπες τους με γλυκά κεράσματα!

Αριστεία 2019Αριστεία 2019

Μοχθείν ανάγκη τους θέλοντας ευτυχείν. Ευριπίδης   Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του εκπαιδευτηρίου μας για την καλή τους πρόοδο στα μαθήματα.

Επίσκεψη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.Επίσκεψη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επισκέπτηκαν το Σκοπευτήριο της Καισαριανής και πραγματοποιήσαν δραστηριότητες στον χώρο.       

Βοήθημα ΜακροοικονομίαςΒοήθημα Μακροοικονομίας

Το νέο βοήθημα για τη Μακροοικονομία (με την ύλη 2019-20) που δημιούργησε ο καθηγητής μας, κ. Καμαρινός είναι πλέον διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία. 🎉 🎉 🎉 Το βιβλίο θα αποτελέσει έναν πολύτιμο οδηγό τόσο για τους καθηγητές όσο και για τους μαθητές που θα το χρησιμοποιήσουν. http://www.economics.edu.gr/biblio-aoth-macroeconomics-dretas-kamarinos-oikonomia-g-lykeiou.html?fbclid=IwAR0rhxBYYfo4TZVET__5n_Me1QKUI9-kSLCUO5VN3S-qoOnRwUaysEJvGQY

Αγιασμός σχολικού έτους 2019 – 2020Αγιασμός σχολικού έτους 2019 – 2020

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός σχολικού έτους 2019 – 2020. °Ευχαριστούμε για την παρουσία του στο Εκπαιδευτήριό μας, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου, ο οποίος ευλόγησε μαθητές, γονείς και δασκάλους για μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά. °Ευχαριστούμε και την κ. Φωτεινή Δαλιάνη, η οποία εκπροσώπησε την περιφέρεια Αττικής και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Περιφερειάρχη, κ. Πατούλη. Καλή […]

Career Day – University of PiraeusCareer Day – University of Piraeus

Στο πλαίσιο του Career Office – University of Piraeus οι μαθητές μας επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Πειραιά και ενημερώθηκαν για τα τμήματα και τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που παρέχονται. Οι μαθητές παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις των τμημάτων Στατιστικής Και Aσφαλιστικής, Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, ενώ συμμετείχαν και σε ακαδημαϊκή διάλεξη μαθήματος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών  με θέμα το […]